Råkade hamna på en fest igår...och stötte på äcklig gubbe i hissen

Jaha, igår så var jag ju supertrött, precis som jag skrev här och jag hade tänkt gå och sova. Men då kom min kompis och fråga ifall jag ville komma hem till henne och senare gå på fest...eftersom jag också var väldigt uttråkad så sa jag JA! (LOL, det där fick mig att tänka på frieri...nah inte min grej).
Så vi var hemma hos henne och käkade pizza, drack cider (och lite annat), lyssnade på musik och hade det allmänt trevligt. Jag cammade också lite med en mycket trevlig person.

Sen stack vi först ner på stan för att en av tjejerna skulle träffa en kille där...som var en jäkla rasist!!!! Usch och fy fan för rasister. Turligt nog så stack vi därifrån rätt så fort eftersom festen började strax.
Det var en rätt så stor fest, fullt med studenter överallt och typ alla var från MDH (Mälardalens Högskola for you who dont know)...kände mig lite ensam där som Uppsala-student. Haha.

Festen var rätt så kul, lite lam i början bara. Eller väldigt lam. De två första timmarna så satt bara folk, men fram emot midnatt så började de våga släppa loss. Visserligen så gick det bara typ 4 låtar på repeat hela tiden, men det brydde vi oss inte om.

Sen strax efter 1 så ville jag gå hem för jag hade ju inte sovit något bra alls. Så jag sa hej då och började gå hem. Allt gick bra framtills jag kom till min port. Där utanför stod den en mörkhyad gubbe och försökte ta sig in i porten. Jag gick förbi honom och öppnade dörren, tänkte inte så mycket på honom för det bor många invandrare här. Han följde mig in till hissen och började ställa massa frågor om typ "Bor du här?" "Har du kille här?" and so on. Jag sa inte ett pip, men började känna ett obehag. Jag gick in i hissen och han kom efter och därinne så kom han ALLDELES FÖR NÄRA! Ni vet, pressa upp mot väggen nära...USCH OCH FY FAN!
Jag blev skitskraj och sprang till hissknapparna och tryckte på en så att hissen stannade där (Jag bor på högsta våningen annars) och sen så sprang jag ut och uppför trapporna. När jag äntligen kom till dörren så stod jag där och knackade frentiskt på dörren för att pappa skulle öppna. Tur att han var hemma.

Kunde absolut inte sova på grund av det här. Låg vaken till säkert 5-6 på morgonen.

Nej, detta vill jag inte uppleva igen!

2 kommentarer:

Anonym 24 januari 2010 02:40  

Jag säger bara en sak.. Anmäl händelsen.. De kanske inte får tag på han men att inte göra nåt är riktigt dumt.. Egentligen borde du gjort det redan samma kväll.. Nästa "tjej" kanske inte har samma tur

Daliana 25 januari 2010 14:26  

Jo, jag fick höra av en vän som bor här i närheten att han har varit på henne också. När jag beskrev honom så sa hon att han varit på henne också. Och hon har polisanmält och allt.

Tyvärr så verkar dem låta han hållas. :(

Räknare

Min blogg

I poeters sällskap så trivs jag
Bland böcker och ord finns jag
Med kameran i högsta hugg syns jag
Skrålandes för full hals hörs jag
Detta är min vardag

Detta är Jag!

Bloggintresserade

Bloggportaler

Blogg listad på Bloggtoppen.se Topplista Reggad på Commo.se Vardagsbetraktelser bloggar BlogRankers.com Blogarama - Blog Directory Bloggparaden read the printed word!