Bullbak och Voodoodockor


Chokladbullar - De är inte brända, bara chokladiga!

Bakade bullar igår tillsammans med Emilia, och det var väldigt kul. Hon hade med sig ett recept på chokladbullar, och det var verkligen något speciellt, helt för sig själv, de där bullarna. Helt underbara. :) De fick också bra betyg av både Pojkvännen och Bröderna.


Pojkvännen :)

På kvällen så gick jag och Pojkvännen förbi mamma en stund, där det blev väldigt mycket prat. Min yngsta lilla bror, han har börjat upptäcka världen nu, och han letar runt i lådor och lite överallt. Mycket hyss, vilket är bara gulligt. :)


Jag på gårdagens promenad. Kjolen var min födelsedagspresent från mamma.

Mitt på dagen, så var jag ute med två andra av Bröderna, plus Pojkvännen, och det var faktiskt kul. Självklart så terroriserade jag alla med att ta tonvis med fotografier! Något annat jag märkte var att en av butikerna sålde små söta dockor...voodoodockor stod det på skylten, men jag tyckte bara att de var gulliga.Melodifestivalen på kvällen och en fullständig rådiss av vinnaren (blergh!) så blev hela dagen faktiskt lyckad. :)

0 kommentarer:

Räknare

Min blogg

I poeters sällskap så trivs jag
Bland böcker och ord finns jag
Med kameran i högsta hugg syns jag
Skrålandes för full hals hörs jag
Detta är min vardag

Detta är Jag!

Bloggintresserade

Bloggarkiv

Bloggportaler

Blogg listad på Bloggtoppen.se Topplista Reggad på Commo.se Vardagsbetraktelser bloggar BlogRankers.com Blogarama - Blog Directory Bloggparaden read the printed word!